Erä-Parrat muuttivat!

torstai 22. lokakuuta 2015

Olipa kerran kolme pientä Partaa...


Poika, Iskä sekä Toukka.

Ja he päättivät kolmistaan yksissä tuumin että Poika saisi Partakolmikon nuorimpana ruveta kirjaamaan ylös heidän kertomuksiaan, sattumuksia sekä kommelluksia :).


Poika-Ufo
Poika on hyvin nausteri luonteeltaan. Vahtiva, epäileväinen, kyseenalaistava, itsepäinen, vaativa, kova-ääninen huutelija mutta suuren sydämen kuiteskin omistava Mamman lellitty kultamurmeli. Hän on tunteita herättävä, eikä aina niitä positiivisempia :).
Poika täyttää kohta 6-vuotta jo, mutta hän pitää itseään vieläkin, jollei pentuna, niin ainaskin teininä. Ei tarvitse aikuistua kun oma isä pitää huolen hänestä.


Toukka-Dee
Toukka från Sweden. Iskän otto-poika. Toukka täyttää kohta 8-vuotta. Hän on ollut aina sosiaalisin ja kiltein tästä koplasta. Toukalla on pari intohimoa, toinen niistä on agility-esteet ja toinen on Munat. Niistä enempi sitten myöhemmin.

Iskä-Afi
Iskä on kirjaimellisesti iskä Ufolle. Iskä on kymmenettä käyvä eläkeläinen. Ennenaikaiselle sairaseläkkeelle hän joutui jo jokunen vuosi sitten kun hänellä tuli äkillisesti kaihi toiseen silmään.
Iskän intohimoinen eläkeharrastus on kalastus. Hän on väsymätön kalakaveri joka tapittaa yhdellä silmällään virvelin vavan päätä herkeemättä, josko Ahti valtakunnastaan jotain antaisi. 
Ja vanhoilla päivillä hänelle on ruvennut tuo hiivapitoinen juoma maistumaan... Heti olutta lipittämässä jos tilaisuus tulee. Poika häntä nimittääkin vanhaksi juoppolalliksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti